Sisäinen viestintä ja työyhteisöviestintä

Jotta työyhteisönne ihmiset tähtäävät samaan maaliin, tulee sisäisen viestinnän olla kiinnostavaa, innostavaa, ajantasaista ja oikein kohdennettua. Viestintä voi parhaimmillaan olla luottamusta ja yhteisöllisyyttä vahvistava liima, pahimmillaan taas konfliktien ja eripuran lähde. Varmistetaan yhdesssä, että työyhteisöviestintä on teillä menestystekijä, ei menetystekijä! 

Viestintä on kaikkien yhteinen vastuu

Nykypäivän menestyvässä organisaatiossa ei enää riitä, että vain viestintäosasto viestii osaavasti. Olennaista on, että  jokainen työyhteisäänne jäsen ymmärtää oman vastuunsa myös viestinnässä. Tuemme teitä viestinnän suunnittelussa ja organisaationne innostamisessa viestimään aktiivisesti kaikilla tasoilla. 

Työkalupakkiimme kuuluvat myös sisäisen viestinnän tutkimukset ja esimerkiksi viestintäkanavastrategiat. Usein työ kannattaakin aloittaa kattavalla lähtötilanteen kartoituksella. Esimerkiksi henkilöstön motivoinnissa viestimään on oleellista tietää, mikä kenties estää olemasta aktiivinen sisäinen viestijä jo nyt. 

Mieluusti myös valmennamme väkeänne kehittymään sisäisinä viestijöinä – oli kyse sitten johdon esiintymistä, IT:n tiedotteista tai HR:n intraviesteistä.

Viestintäpalvelujen yhteyshenkilöt

Niina Haasola
Johtaja, yritysviestintä
050 545 0548
niina.haasola@kaiku.fi

Yritysviestintä_Kaiku_niina_haasola