Strateginen suunnittelu ja konsultointi

Hyvä strategia on kiinnostavan viestinnän kulmakivi. Muurataanko se yhdessä?

Sinä ja kollegasi olette alanne ja organisaationne parhaita asiantuntijoita. Ulkopuolinen näkemys usein rikastuttaa lähestymistä ja on tarpeen myös silloin, jos oman organisaation viestintäammattilaisten joukko ei ole kovin suuri. Autamme sinua suunnittelemaan viestintästrategianne siten, että se on linjassa liiketoimintastrategianne kanssa ja tukee organisaationne tavoitteita.

Ydinviestien kiteytys tai kriisiviestintäsuunnitelma? Kokemusta löytyy!

Kun yrityksesi tai organisaatiosi viestit kaipaavat hiomista tai aivonystyrät ideointiapua, tuomme arvokasta ulkopuolista näkemystä ja raikkaita ajatuksia siitä, mikä eri kohderyhmiä kiinnostaa.

Kokeneet strategiakonsulttimme nostavat organisaatiosi viestit uudelle tasolle. Laadimme yhdessä kanssanne juuri teidän tarpeitanne vastaavan viestintäsuunnitelman tai kriisiviestintäsuunnitelman.

Lue lisää kriisiviestinnästä.

Muutos on aina mahdollisuus

Muutos on pysyvää. Muutos tuntuu pelottavalta. Ilman osallistavaa viestintää ei ole onnistunutta muutosjohtamista. Parhaassa tapauksessa hyvä viestintä saa kohderyhmänne innostumaan ja osallistumaan organisaationne toimintaan.  

Konsulttimme ovat olleet mukana monenlaisissa muutosviestintätilanteissa ja oppineet siksi välttämään pahimmat sudenkuopat sekä tunnistamaan parhaat käytännöt. Näkemyksellisen sparrauksen lisäksi pystymme tarjoamaan myös lisäkäsipareja, kun oman organisaatiosi resurssit eivät riitä.

Lue lisää muutosviestinnästä.

Innostetaanko henkilöstönne tekemään strategia todeksi?

Strategian toteuttaminen ja siitä keskustelu henkilöstön kanssa eivät tunnetusti ole kaikkein helpoimpia tehtäviä. Silloinkin ulkopuolinen näkemys ja kokemus onnistuneista käytännöistä auttaa pääsemään parempiin tuloksiin.

Sparraamme tarpeen mukaan koko organisaatiotanne ylintä johtoanne myöten. Tukeudumme työssämme luotettavaan tutkimustietoon ja asiakasymmärrykseen. 

Strategisen suunnittelun ja konsultoinnin yhteyshenkilö

Niina Haasola
Johtaja, yritysviestintä
050 545 0548
niina.haasola@kaiku.fi

 

kaiku_strateginen_konsultointi_niina_haasola

 

Pauli Aalto-Setälä

Mitä jokaisen johtajan tulisi
ymmärtää yritysviestinnästä ja kriisipsykologiasta?

Hallituksen puheenjohtajamme ja johdon konsulttimme Pauli Aalto-Setälä on työskennellyt useilla kriisialueilla eri puolilla maailmaa. Mitä hyödyllisiä neuvoja kriisit ovat opettaneet?

Lue näkemyksemme

Scandic

Autoimme Scandicia mittavassa integraatioprosessissa kehittämällä avointa ja monikanavaista sisäistä viestintää.

Lue lisää

Kaiku_Sisainen viestinta_Scandic