Strateginen suunnittelu ja konsultointi

Hyvä strategia on kiinnostavan viestinnän kulmakivi. Muurataanko se yhdessä?

Sinä ja kollegasi olette alanne ja organisaationne parhaita asiantuntijoita. Ulkopuolinen näkemys usein rikastuttaa lähestymistä ja on tarpeen myös silloin, jos oman organisaation viestintäammattilaisten joukko ei ole kovin suuri. Autamme sinua suunnittelemaan viestintästrategianne siten, että se on linjassa liiketoimintastrategianne kanssa ja tukee organisaationne tavoitteita.

Ydinviestien kiteytys tai kriisiviestintäsuunnitelma? Kokemusta löytyy!

Kun yrityksesi tai organisaatiosi viestit kaipaavat hiomista tai aivonystyrät ideointiapua, tuomme arvokasta ulkopuolista näkemystä ja raikkaita ajatuksia siitä, mikä eri kohderyhmiä kiinnostaa.

Kokeneet strategiakonsulttimme nostavat organisaatiosi viestit uudelle tasolle. Laadimme yhdessä kanssanne juuri teidän tarpeitanne vastaavan viestintäsuunnitelman tai kriisiviestintäsuunnitelman.

Lue lisää kriisiviestinnästä.

Muutos on aina mahdollisuus

Muutos on pysyvää. Muutos tuntuu pelottavalta. Ilman osallistavaa viestintää ei ole onnistunutta muutosjohtamista. Parhaassa tapauksessa hyvä viestintä saa kohderyhmänne innostumaan ja osallistumaan organisaationne toimintaan.  

Konsulttimme ovat olleet mukana monenlaisissa muutosviestintätilanteissa ja oppineet siksi välttämään pahimmat sudenkuopat sekä tunnistamaan parhaat käytännöt. Näkemyksellisen sparrauksen lisäksi pystymme tarjoamaan myös lisäkäsipareja, kun oman organisaatiosi resurssit eivät riitä.

Lue lisää muutosviestinnästä.

Viestinnän vaikuttavuuden mittarit kuntoon kertaheitolla 

Viestinnän mittaaminen on liikkeellepaneva voima. Mittaamisen avulla voi esimerkiksi johtaa ja kehittää viestinnän tekemistä. Vaikuttavuuden mittarit myös näyttävät toteen viestinnän arvon ja hyödyn.  

Millaista muutosta toivot, sellaiset mittarit valitset. Kokeneet konsulttimme neuvovat sinulle tien viestinnän vaikuttavuuden mittarien maailmaan.  

Lue lisää viestinnän mittaamisesta.

Innostetaanko henkilöstönne tekemään strategia todeksi?

Strategian toteuttaminen ja siitä keskustelu henkilöstön kanssa eivät tunnetusti ole kaikkein helpoimpia tehtäviä. Silloinkin ulkopuolinen näkemys ja kokemus onnistuneista käytännöistä auttaa pääsemään parempiin tuloksiin.

Sparraamme tarpeen mukaan koko organisaatiotanne ylintä johtoanne myöten. Tukeudumme työssämme luotettavaan tutkimustietoon ja asiakasymmärrykseen. 

Strategisen suunnittelun ja konsultoinnin yhteyshenkilö

Niina Haasola
Johtaja, yritysviestintä
050 545 0548
niina.haasola@kaiku.fi

 

Hyppytunti (8)

 

LinkedinFACE_kehotemuotoiluhyppäri_osallistu (2)

 

Viestinnän mittaamisen yhteyshenkilö

Katariina Ahonen
Kaiun toimitusjohtaja

050 587 7737
katariina.ahonen@kaiku.fi

 

Scandic

Autoimme Scandicia mittavassa integraatioprosessissa kehittämällä avointa ja monikanavaista sisäistä viestintää.

Lue lisää

Kaiku_Sisainen viestinta_Scandic

 

221020_kaiku_referenssi_9lives_1920x1080

 

9Lives

Tuotimme 9Livesille viestintään ja markkinointiin strategian, suunnitelmat, käytännön toimenpiteet ja visuaalisen ilmeen. 

Lue lisää