Viestinnän strateginen suunnittelu ja konsultointi

 

Hyvä strategia on kiinnostavan viestinnän kulmakivi. Muurataanko se yhdessä?


Sinä ja kollegasi olette itse alanne ja organisaationne parhaita asiantuntijoita. Kun on syvällä sisällä jossakin asiassa, voi olla vaikea nähdä, mikä omassa toiminnassa on muille kiinnostavinta. Ulkopuolinen apu voi olla tarpeen myös silloin, jos oman organisaation viestintäammattilaisten joukko ei ole kovin suuri.

Ydinviestien kiteytys tai kriisiviestintäsuunnitelma? Kokemusta löytyy!

Kun yrityksesi tai organisaatiosi viestit kaipaavat hiomista tai aivonystyrät ideointiapua, tuomme arvokasta näkemystä ja raikkaita ajatuksia.

Kokeneet strategiakonsulttimme nostavat organisaatiosi viestit uudelle tasolle. Laadimme yhdessä kanssanne juuri teidän tarpeitanne vastaavan viestintästrategian tai kriisiviestintäsuunnitelman.

Innostetaanko henkilöstönne tekemään strategia todeksi?

Strategian jalkautus ja viestiminen henkilöstölle ei tunnetusti ole kaikkein helpoimpia tehtäviä. Silloinkin ulkopuolinen näkemys ja kokemus onnistuneista käytännöistä auttaa pääsemään parempiin tuloksiin.

Sparraamme tarpeen mukaan koko organisaatiotanne ylintä johtoanne myöten. Tukeudumme työssämme luotettavaan tutkimustietoon ja asiakasymmärrykseen. 

Strategisen suunnittelun ja konsultoinnin yhteyshenkilö

Niina Haasola
Johtaja, yritysviestintä
050 545 0548
niina.haasola@kaiku.fi

 

kaiku_strateginen_konsultointi_niina_haasola

 

Pauli Aalto-Setälä

Mitä jokaisen johtajan tulisi
ymmärtää yritysviestinnästä ja kriisipyskologiasta?

Hallituksen puheenjohtajamme ja johdon konsulttimme Pauli Aalto-Setälä on työskennellyt useilla kriisialueilla eri puolilla maailmaa. Mitä hyödyllisiä neuvoja kriisit ovat opettaneet?

Lue näkemyksemme

Scandic

Autoimme Scandicia mittavassa integraatioprosessissa kehittämällä avointa ja monikanavaista sisäistä viestintää.

Lue lisää

Kaiku_Sisainen viestinta_Scandic