Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

 

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on vuoropuhelua, joka rakentaa ja vahvistaa luottamusta.

 

Kun tuot näkökulmasi osaksi yhteiskunnallista keskustelua, vahvistat organisaatiosi tunnettuutta, liiketoimintaa ja suhteita sidosryhmiin. Yhteiskunnan muutosten ymmärtäminen on tärkeää, jotta kykenet ennakoimaan tulevaa ja vaikuttamaan asioihin oikea-aikaisesti.

Haastamme ja tuemme sinua yhteiskunnallisen keskustelun luomisessa

Autamme syventämään ymmärrystä, kartoittamaan tärkeimmät sidosryhmät sekä rakentamaan ja ylläpitämään suhteita. Luomme kanssasi ilmiöitä ja autamme laajentamaan verkostoja – myös yllättäviin yhteistyötahoihin.

Kaipaatko vastuullisuuden substanssiosaajaa pelkän pintakiillon sijaan?

Kun vastuullisuusviestintä tarkoittaa yrityksellesi tekoja, ei julistuksia, olemme luottokumppanisi. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan vastuullisuusviestintäsi tavalla, joka on uskottavaa ja johtaa todelliseen muutokseen näennäistekemisen sijasta. 

Asiantuntijamme konsultoivat viestinnän ohella kaikkia vastuullisuuden eri osa-alueita pitkän kokemuksensa turvin ja tuottavat juuri näköistäsi vastuullisuusviestintää, joka puhuttelee yleisöäsi.

Yhteiskunnallisen vaikuttamisen yhteyshenkilö

Aino Salo
Johtaja
aino.salo@kaiku.fi
Puh. 050 306 9599

kaiku_yhteyshenkilot_aino_salo_1920x1080

 

yhteiskunta_kaiku_2022

Yhteiskunnalliset trendit 2022

Oppinemme elämään koronan kanssa, mutta tapamme toimia eivät palaa ennalleen. Yhteiskunta, työelämä,viestintätavat ja me itse – kaikki on muuttunut.

Lue näkemyksemme

Ruokavirasto

Palkittu RuokaTutka-hanke kannustaa lapsia terveellisten ruokavalintojen pariin.

Lue lisää

ruokavirasto_2022