Rekrytointi

Odotamme jo viestiäsi, tuleva kaikulainen.

 

Avoin hakemus kannattaa

Kaiku_geneerinen

 

Ajatteletko, ettei avoimien hakemusten lähettäminen kannata? Väärä luulo! Olemme rekrytoineet lukuisia kaikulaisia hiljaisten hakemusten kautta.

Lähesty siis rohkeasti meitä viestillä ja ansioluettelollasi, vaikkei sopivaa hakua olisikaan juuri nyt auki. Avoimista työpaikoista kerromme somekanavissamme ja tällä sivulla.

Hae meille: rekry@kaiku.fi

Säilytämme hakemustasi kuusi kuukautta.


Mitä tarjoamme sinulle

Lämpimän työyhteisön

Meillä pääset kehittämään omia vahvuuksiasi sen mukaan, mikä sinua kiinnostaa. Taustasi ja kiinnostuksen kohteesi voi liittyä vaikkapa terveys- ja hyvinvointiviestintään, somen saloihin tai yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Yhtä lailla mielenkiintoisia tehtäviä meillä on tarjolla yritysviestinnän osaajalle tai luovalle sisällöntuottajalle. Muistathan mainita hakemuksessasi, mistä juuri sinä innostut.


Kaiussa saat olla oma itsesi ja sinuun luotetaan. Työkaverisi ovat auttamishaluisia ja tsemppaavia ammattilaisia: teemme mieluummin yhdessä hienoja tuloksia kuin yksilösuorituksia.


Kaiun arvot ovat rohkeus ja määrätietoisuus, aitous ja inhimillisyys sekä onnellisuus. Missiomme on: ollaan ihmisiksi. Se tarkoittaa, että kuuntelemme aktiivisesti, jotta voimme ymmärtää. Ymmärrämme, jotta voimme tehdä maailman vaikuttavinta viestintää. Vaikutamme yhdessä, jotta asiakkaamme voivat rakentaa parempaa huomista.

Kiinnostavia tehtäviä

Viestintäkonsultin työ sopii sinulle, jos intohimonasi on suunnitella ja toteuttaa viestintää erilaisille asiakkaillemme sekä pyörittää projekteja yhdessä muiden viestintäammattilaisten kanssa.

Palvelemme kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita lukuisilla toimialoilla, ja meillä pääsetkin tekemään vaihtelevia ja monipuolisia asiakasprojekteja viestintäkampanjoista julkaisuihin sekä palvelumuotoilusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Saat hoidettavaksesi asiakkuuksia ja projekteja, joita ammattitaitoisella otteellasi vedät ja kehität muiden asiakastiimiin kuuluvien viestijöiden kanssa.

 

Etsitkö harjoittelupaikkaa? Jos haluat työurallesi tehostartin ja rutkasti monipuolista viestintäkokemusta, kuuden kuukauden palkallinen harkkamme on sinua varten. Haemme säännöllisesti, noin kaksi kertaa vuodessa, viestinnän harjoittelijoita, välillä myös avoimista hakemuksista.  Harjoittelijalta odotamme ennen kaikkea innokasta asennetta heittäytyä hommaan kuin hommaan sekä oppimishalua.

 

Kuulemme sinusta mielellämme! Kaiussa on ammattilaisia moneen lähtöön, ja tarvetta voi olla vaikkapa graafisille suunnittelijoille, palvelumuotoilijoille tai valmentajille.  Meille ovat myös opiskelijat tervetulleita yritysvierailulle.

 

Laita siis rohkeasti viestiä ja kysäise lisää!