Työelämän coaching

Coachilla käynti on kuin aivojen salitreeni – on pakko treenata, että pärjää

Yritysten ja organisaatioiden on nykyään uudistuttava tauotta ja innovoitava ollakseen kilpailukykyisiä. Tämä ei onnistu pelkästään tiedon määrää ja tekemistä lisäämällä, vaan ajattelua ja tietoista toimintaa kehittämällä. Tarjoamme uudistumisen tukeen liikkeenjohdon sertifioitua coachingia yksilö-, tiimi- ja koko organisaatiotasolla. Prosessit kestävät muutamista tapaamisista vuosien mittaisiin kehittämisohjelmiin, joissa kuskin paikalla on aina asiakas.

Coaching pähkinänkuoressa:

  • Coaching on tulostavoitteellinen kehittymisprosessi, joka auttaa coachattavia kehittämään ajatteluaan ja toimintaansa paremmin tavoitteita vastaavaksi sekä kasvamaan omassa roolissaan.
  • Coaching sopii erityisesti tilanteisiin, joissa halutaan juurruttaa arkeen uudenlaista toimintatapaa esimerkiksi johtamiseen ja kulttuuriin liittyen.
  • Coachin tehtävänä on tukea, haastaa ja havainnoida coachattavia heidän matkallaan kohti yhdessä sovittuja tavoitteita.
  • Coach ei ole coachattavien neuvonantaja, motivoija tai ongelmanratkaisija. 

Esimerkkejä coaching-palveluistamme

Yksilö: Asiantuntijasta esimieheksi -coaching, (toimitus)johtajan tai esihenkilön coaching, viestintä- ja markkinointijohtajan coaching, jne.

Tiimi: Johtoryhmän coaching, tiimicoaching, ryhmäcoaching (esimerkiksi uusille työntekijöille), sovittelu

Organisaatio: Muutoksen tuki yksilö-, tiimi-, liiketoiminta- ja organisaatiotasolla

Kenelle?

Keskisuurille ja isoille yrityksille ja organisaatioille, joilla on vahva motivaatio ja halua muuttaa koko toimintatapaansa ja kulttuuria vastaamaan uuden työelämän vaatimuksia.

Valmennuksen ja koulutuksen yhteyshenkilö


Ville Kormilainen
Johtaja, valmennus, coaching ja palvelumuotoilu
ville.kormilainen@kaiku.fi
 040 743 0003

ville_kormilainen_1920x1080