Ruoka- ja ravitsemusviestintä

Ruoka puhuttaa

Ruoka on jokaisen asia. Ruokaa koskevat viestit kiinnostavat ja innostavat, mutta myös hämmentävät, sillä näkökulmia on paljon ja puhujia vielä enemmän. Omalle sanomalle on hankala saada tilaa. 

Ruoka-alalla tarkka tiede kietoutuu yhteen kulttuurin, toimintatapojen ja tunteiden kanssa. Tämä herättää monenlaisia näkemyksiä ja laajaa julkista keskustelua. Nyt ruoka-ala on murroksessa, jollaista ei ennen ole nähty.

Ruoka-alan ja viestinnän osaaminen yhdeltä luukulta

Konsulteillamme on vuosien kokemus elintarvikealasta sekä asiakkaiden, että elintarvikeyrityksissä ja järjestöissä hankitun työkokemuksen kautta. Lisäksi Terveys, hyvinvointi- ja ruoka -tiimissämme on vahvaa ravitsemustieteiden osaamista. Siksi uskallamme sanoa, että tiimimme asiantuntemus ruoka-alasta on täysin ainutlaatuista suomalaisessa viestintätoimistomaailmassa.

Poikkeuksellinen yhdistelmä viestinnän asiantuntemusta ja ruoka-alan toimialatuntemusta tuo merkittävää lisäarvoa asiakkaallemme ja tehokkuutta yhteistyöhön. Tarjoamme asiakkaillemme tukea ruoka- ja ravitsemusviestinnän strategisessa suunnittelussa, päivittäisessä viestinnässä sekä puhuttelevien kampanjoiden ja hankkeiden ideoinnissa ja toteuttamisessa.

Kokemuksella hiomme olennaiset viestinnälliset lähestymiskulmat, sisältöjen osuvat kiteytykset ja herättävät visualisoinnit. Asiakkaanamme voit luottaa, että olemme kanssanne aina samalla kartalla.

Ruoka- ja terveysviestinnän yhteyshenkilö

Annikka Koivu

Johtaja, ruoka, terveys ja hyvinvointi
050 589 5780
annikka.koivu@kaiku.fi

Annikka_Koivu