Terveys- ja hyvinvointiviestintä

Terveys tukee taloutta

Terveyden edistäminen ei ole vain yksilöiden asia, vaan kaikkien meidän vastuulla oleva globaali haaste.  Kukapa ei haluaisi olla terve ja hyvinvoiva? Mikä työnantaja ei haluaisi työntekijöidensä olevan terveitä ja siten tuottavia? Hyvinvoinnilla on merkittäviä taloudellisia vaikutuksia monella tasolla.

Jokainen yritys ja organisaatio voi terveysviestinnällään kantaa vastuuta terveyden edistämisestä. Se voi tarkoittaa sisäistä tai ulkoista viestintää.

Haluatko rakentaa terveysviestinnällä luottamusta?

Terveysviestinnässä äänensävy, asian oikeellisuus ja viestin kohdistaminen ovat ratkaisevia, jos todella havittelet muutosta. Jos viherpesu on tullut tutuksi ilmastoviestinnässä, terveysviestintää on vuosia piinannut “terveyspesu”. Luotettavaa imagoa ei rakenneta kaunistetuilla lupauksilla. Tärkeää on toki olla rohkea siinä, mitä sanoo, mutta sen lisäksi on tärkeää olla tuntosarvet sille, miten sanoo. Olemme asiakkaidemme kaasu ja jarru, tilanteesta riippuen.

Viestit perille, oikeille kohderyhmille

Terveyden- ja hyvinvoinnin alan asiakaskuntamme on laaja, aina pienistä potilasjärjestöistä isoihin julkisiin organisaatioihin ja globaaleihin suuryrityksiin. Autamme asiakkaitamme löytämään oman tapansa tehdä terveysviestintää, tunnistamaan omat strategiset linjansa ja kohderyhmänsä sekä herättämään luottamusta.

Viemme viestit perille asti, oikeille kohderyhmille. Tunnemme eettisen lääkemarkkinoinnin ja lääkealan rajoitteet, ja rakennamme kiinnostavaa viestintää näiden puitteissa. Olemme asiakkaamme kumppani.

Haluaisitko kuulla lisää? Ota yhteyttä, niin jutellaan.

Ruoka- ja terveysviestinnän yhteyshenkilö

Annikka Koivu

Johtaja, ruoka, terveys ja hyvinvointi
050 589 5780
annikka.koivu@kaiku.fi

Annikka_Koivu