Video ja audio

Nähty, kuultu ja koettu viesti on kiinnostavin

Videoviestintä on tehokkaimpia tarinankerronnan muotoja, ja vaikka sen kulutustottumukset muuttuvat jatkuvasti, erilaisten videoviestien määrä kasvaa koko ajan. Tätä kehitystä tukee myös se, että videosisällöt nousevat korkealle hakukoneissa ja erilaiset videoalustat ovat nousseet maailman tärkeimpien hakukoneiden joukkoon. Suunnittelemme ja toteutamme viestisi videomuotoisena, oli kyse sitten haastattelumuotoisesta viestin toimittamisesta yleisölle, rekrytointivideosta, referenssivideosta, yritysesittelystä tai markkinointivideosta, animaatiovideosta tai jopa TV-mainoksesta. Suoraviivaisimmat, nopeasykliset ja kustannustehokkaat toteutukset teemme itse, ja teknisesti vaativammissa tukeudumme kumppaniverkostoomme.

Myös podcastien ja erilaisten äänisisältöjen kulutus on voimakkaassa kasvussa. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaille pieniä äänituotantoja sekä podcast-sarjoja muutamien jaksojen kokonaisuuksista laajoihin, pitkäaikaisiin tuotantoihin. Suunnittelumme pohjaa muun viestinnän tukemiseen ja tällä erityisellä tavalla kohderyhmien tavoittamiseen. Podcastit toteutamme kumppanimme ensiluokkaisessa studiossa ja jakelukanavat valitsemme tarkkaan tulosten optimoimiseksi.

Webinaareja etänä ja hybridinä

Etä- ja hybridityön lisäännyttyä autamme asiakkaitamme myös webinaarituotannoissa. Käytettäessä yleisimpiä ohjelmistoja ja muutaman kameran ja mikrofonin toteutuksia, tuotanto voidaan järjestää keskustatoimistoltamme käsin. Muissa tapauksissa toimimme erikokoisten tuotantokumppaneiden kanssa, ja meillä on mahdollisuus järjestää tuhansienkin henkien verkko- ja hybriditapahtumia.

Kaikkia näitä yhdistää tapamme toimia. Rakennamme asiakasymmärrystä pohjaten tietoon – jos sitä ei ole saatavilla, löydämme keinot sen saamiseksi. Tälle pohjalle muotoilemme oikeanlaiset viestit ja niiden eteenpäin viemiseksi meillä on monipuolinen joukko keinoja, kuten videot, podcastit ja webinaarit.

Videon ja audion yhteyshenkilö

Kasper Stenback 
Johtaja, luovat ratkaisut 
040 744 0101
kasper.stenback@kaiku.fi

Kasper_Stenback_blogi_kaiku_2022